Zakaj izbrati nas?

Podjetje KLOPMAN je eden največjih in najboljših proizvajalcev blaga v Evropi. Blago KLOPMAN, ki ga večinoma uporabljamo, je vrhunsko blago za delovne obleke. Blago je 245 gramsko, po sestavi pa 65% poliester in 35% bombaž. Blago se ne razbarva, se ne krči, možno pa ga je vzdrževati na 95 stopnij.

Možne so tudi druge najrazličnejše izvedbe tega blaga, prav tako pa tudi nekatere druge vrste in znamke blaga. Za podlogo zimskih artiklov uporabljamo termo velur ali prešito termo tkanino.

Za izdelavo delovnih oblek Matex uporabljamo le najboljše sestavne elemente.

Sukanci, elastika, zadrge, ježek trakovi, odsevni trakovi, neti, gumbi in ostali sestavni elementi so skrbno izbrani ter predstavljajo vrh ponudbe v svojem razredu.

Izdelujemo delovne obleke povsem po želji stranke. Prilagodimo se v vsem – krojih, merah, barvah. Najmanjše naročilo je 1 kos.

Izdelujemo natančno vse od navitega blaga pa do končnega artikla. Šivamo močno in lepo s preverjenimi sukanci, šive pa ojačamo.

V vsak artikel je poleg ročnega dela vključenih še najmanj 5 tehnološko razvitih strojev, ki so porok za natančnost, lep izgled in trdnost.

Naši artikli razen nekaterih v kolekciji Bukovšak izpolnjujejo pogoje za oznako CE. Slednje pomeni, da so oblačila skladna z evropskimi predpisi o delovnih oblekah.

Oznaka je zelo pomembna za dejansko varnost ter inšpekcijske službe. V potrditev izdajamo tehnične mape. Poleg tega lahko naše artikle s ponosom označimo kot NAREJENO V SLOVENIJI.

Oblačila, ki jih izdelujemo, se delijo na različne kolekcije in glede na to se deli tudi njihova uporabnost.

Naša oblačila je možno uporabiti v vseh delovnih okoljih in dejavnostih in so zato maksimalno uporabna. Poleg tega je skrb za udobje oblačil ena naših glavnih smernic.

Podjetje Matex Logatec zaposluje več strokovno podkovanih prodajnikov, ki poskrbijo za postrežbo na sedežu podjetja ali izven njega.

Njihov skupni imenovalec so strokovnost, prijaznost in ustrežljivost.

Več kot tretjino delovnih oblačil izdelamo po meri. Prava velikost je namreč ključni dejavnik zadovoljstva stranke.

Zato vsakega, ki si želi ali kjer je to potrebno, pomerimo. Za vse ostale pa izdelamo oblačila po velikostni lestvici od 44-64. Prav tako pa izdelujemo tudi vsa otroška delovna oblačila in delovna oblačila za nadpovprečno velike in močne.

Prikaz logotipa na delovni obleki je zelo pomemben, predvsem seveda z marketniškega vidika.

Delovne obleke povezemo ali potiskamo spredaj ali zadaj na najrazličnejših pozicijah. Več o tem pa na podstrani vezenje in tisk.

Čas dobave znaša za vse kolekcije razen za kolekcijo Bukovšak 3 delovne tedne. V zadnjih mesecih leta pa okoli 4 ali 5 tednov.

Kadar se strankam mudi, prilagodimo proizvodnjo ter naredimo del ali celotno naročilo hitreje.

Za kolekcijo Bukovšak, ki se izdeluje na samostojni proizvodni liniji, pa je rok dobave 2 delovna tedna ali manj, v jesensem času pa nekoliko več. Za artikle iz zaloge je dobavni rok 24 ur, za majhna naročila do 3 artikle pa 3 dni.

Oblačila, ki jih izdelujemo, se delijo na različne kolekcije in glede na to se deli tudi njihova uporabnost.

Naša oblačila je možno uporabiti v vseh delovnih okoljih in dejavnostih in so zato maksimalno uporabna. Poleg tega je skrb za udobje oblačil ena naših glavnih smernic.

Za vaše naročilo vam ni potrebno plačati vnaprej. Rok plačila je odvisen od dogovora, običajni pa je 15 dni po izdobavi blaga.

Glede na količino in druge pogoje se rok podaljšuje vse do 90 dni. Za direktno naročilo preko interneta, večje naročilo ali plačilo vnaprej nudimo ugodne popuste.

Cene, ki veljajo za naše artikle predstavljajo realno razmerje med ceno in kakovostjo. Za tem stojimo.

Ker pri delovnih oblekah ni možno opraviti izmir v milimeter natančno, se včasih zgodi, da artikli po velikosti ne ustrezajo.

V takih primerih artikle takoj popravimo ter ponovno dostavimo.

Zaradi neprave velikosti zamenjamo tudi čevlje ter nevezene in netiskane artikle za promocijo, delo in prosti čas.

Na vsakem koraku našega poslovnega procesa si prizadevamo, da bi našim mladim zagotovili čist in neonesnažen svet.

Previdno izbiramo delovna sredstva in materiale ter skrbno odlagamo odpadke.

Imate vprašanje ali potrebujete ponudbo?

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko kontaktnega obrazca ali na telefonsko številko: 01 756 43 73

Pozdravljeni!
Obveščam vas, da je podjetje Matex d.o.o. z dnem 31.12.2021 prenehalo poslovati.
Prišel je čas, da po 30 letih dela, veselja in žalosti v podjetju, rečem dovolj je bilo.
V dneh, ki mi ostanejo bi rad počel še kaj drugega za kar do sedaj ni bilo časa.
Zahvaljujem se vsem poslovnim partnerjem za sodelovanje in jim želim vse lepo in dobro tudi v naprej.
Lastnik podjetja Matex d.o.o. Aleš Meze
Ps. Za vse morebitne informacije sem dosegljiv na ales.meze@matex.si Opusti